Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Mollet Restaurant Casolà Bar Esperanza:

Mollet Restaurant Casolà Bar Esperanza. En primer lloc, al carrer Gallecs de Mollet del Vallès trobem Bar Esperanza; un establiment de restauració que destaca per la seva oferta de cuina casolana i el tracte familiar amb els clients. Així mateix, els propietaris del bar restaurant han reformat i modernitzat l’antic local i ofereixen un menú diari consistent amb un primer i un segon, postres i beguda; El menú inclou un plat fred i un altre calent en el qual no falten ni la carn ni el peix.

També, cal dir que el menjar s’elabora  i es cuina al mateix restaurant; d’aquesta forma, ofereixen àpats casolans als seus clients i a molt bon preu. Pel cap de setmana tenen un menú especial en el que s’inclouen paelles, fideuades. i carns a la brasa.

A més a més, Bar Esperanza ofereix un gran assortit de tapes i montaditos que es poden degustar de forma gratuïta en demanar una cervesa; també ofereixen als seus clients altres tapes més elaborades i selectes com una ració de “rabo de toro” o uns “chocos” fregits. Per aquells que no vulguin el menú, el bar disposa de carta diària així com plats combinats i entrepans calents i freds.

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES