Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Móra Ribera Ebre Lampista Antenes InstalacionsJordi:

Móra Ribera Ebre Lampista Antenes InstalacionsJordi; A Instal·lacions Jordi és una garantia de molts anys d’experiència en el sector amb feines d’electricitat, fontaneria, calefacció, climatització, instal·lació de tot tipus d’antenes, energia solar, etc. Així també desenvolupem feines d’il·luminació, tant interior com exterior i a més a més venem i instal·lem electrodomèstics. Així mateix, no deixem de banda tot el nostre suport a l’estalvi energètic i la instal·lació d’energies renovables; per aquest motiu, sempre prioritzem i aconsellem el més sostenible per tal de tenir cura del medi ambient. Estem situats a Móra la Nova tot i que donem cobertura a tota la comarca.

A més, la nostra experiència acumulada ens permet oferir amb garanties reals les últimes tecnologies quan a materials així com la nostra formació contínua, per tal de poder-les aplicar a qualsevol casa particular, negoci o empresa. També, cal dir que fem pressupostos sense compromís amb possibilitat de finançament. Amb el pas dels anys i gràcies a la confiança que els nostres clients han dipositat en Instal·lacions Jordi, ens hem convertit en empresa d’instal·lacions referent de la zona.

Per tant, si vol una instal·lació elèctrica, aigua, climatització, osmosi, descalcificació, electrònica o energies renovables, pot comptar amb nosaltres. Som una empresa integral d’instal·lacions.

IDIOMES