Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Motos Aquàtiques Embarcacions Cadaqués Rent:

Motos Aquàtiques Embarcacions Cadaqués Rent; per començar, som una empresa de lloguer de motos i d’embarcacions situada a la Costa Brava a la població de Cadaqués. Així mateix, disposem d’embarcacions des de 4 metres, per als clients que no tinguin permís i la puguin conduir, fins els 7,2 metres d’eslora. Totes les nostres embarcacions estan completament equipades amb un reconeixement nàutic fiable i de qualitat. El nostre equip els assessoraran de les cales, rutes i llocs interessants per visitar. A Cadaqués Rent també els hi donaran les instruccions necessàries per poder passar un dia tranquil al mar.

Som la seva millor opció per llogar una embarcació o moto aquàtica; ja que el nostre equip de professionals li lliurarà la moto o l’embarcació en perfecte estat de funcionament, perfectament neta i totalment deseinfectada.

Cadaqués és un poble de gran bellesa de la Costa Brava; ja que després de recòrrer 15 kilòmetres de revolts arribem a aquest indret reservat, tímid i entranyable. De fet, quan va explotar el boom turístic de platja, aquesta petita localitat es va amagar amagada entre les muntanyes; d’aquesta forma, va poder resistir a la construcció massiva. Amb el temps, tot va anar canviant amb el turisme, exepte l’esperit i l’essència del poble de Cadaqués.

Adreça & Contacte

Adreça

Avinguda Caritat Serinyana, 6, 17488 Cadaqués

Telèfon

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES