Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Motos Aquàtiques Palamós Jets Costa Brava:

Motos Aquàtiques Palamós Jets Costa Brava; primerament, som una empresa de Palamós (Girona), especialitzada a la venda, reparació i lloguer de motos aquàtiques. Així mateix, Jets Costa Brava és la botiga ideal per poder descobrir cales, platges intactes, penya-segats, coves, natura en l’estat més pur…

  • Fem excursions per la Costa Brava amb monitor.
  • També lloguer amb títol.

A més, la nostra empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de les motos aquàtiques, dóna un servei integral als clients per tal de mantenir la seva moto en unes òptimes condicions. D’aquesta forma, amb unes revisions periòdiques i un bon manteniment anual evitem complicacions  mecàniques que a la llarga, es poden encarir molt més. També disposem de pupil·latge durant la temporada d’hivern.

Actualment, som concesionari i distribuïdors oficials de BRP Sea-doo i per molts, som un concesionari referent de la zona, sobretot de la Costa Brava. Disposem de botiga de venda i lloguer, taller de reparació i nau per el pupil·latge de les motos aquàtiques.

Donem assessorament prevenda i postvenda totalment personalitzat i amb personal altament qualificat per la feina. Segons les necessitats de cada client i experiència en el món de les motos aquàtiques, es donen unes possibilitats o unes altres.

 

IDIOMES