Radius: Desactivat
Radius:
km Set radius for geolocation
Cerca

Museu de Lleida:

Museu de Lleida; primerament, és una institució al serveis del territori i dels seus habitants; reuneix i mostra els bens museístics de la ciutat de Lleida i de les seves àrees d’influència; també, amb col·leccions centenàries aportades per l’Institut d’Estudis Ilerdencs. El Museu Diocesà de Lleida, el Capitol de la Catedral de Lleida i enriquides amb cessions d’altres institucions públiques i museístiques.

Així mateix, l’exposició permanent del Museu de Lleida fa un recorregut des de la prehistòria fins al període neoclàssic. A més, el museu esdevé un espai participatiu i de diàleg on, permet reviure el passat, gaudir del present i projectar-se cap al futur.

També, cal dir que la seu del Museu de Lleida, és una obra de l’arquitecte Joan Rodon. Està construïda als terrenys de l’antiga Llar de Sant Josep, edifici de beneficència que aprofitava les instal·lacions d’un antic convent carmelita. El Museu de Lleida: diocesà i comarcal és un consorci públic integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el Bisbat de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià.

VISITES GUIADES

HORARIS:

  • De l’1 d’octubre al 31 de maig (hivern), de 10 a 14  i de 16 a 18 h.
  • De l’1 de juny al 30 de setembre (estiu), de 10 a 14  i de 17 a 19 h
  • Divendres, diumenges i festius, de 10 a 14 h
  • Tancat tots els dilluns (excepte festius), 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener, i dilluns de Pasqua.

 

Contacta amb el propietari

Comments (1)

  1. Pingback: Museu de Lleida | www.totguia.cat

Deixa un comentari

IDIOMES