Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Museu de Lleida:

Museu de Lleida; primerament, és un consorci públic format per cinc institucions: Generalitat de Catalunya, Ajuntament, Diputació i Bisbat de Lleida, i Consell Comarcal del Segrià. El museu és una institució al servei del territori, que reuneix i mostra els béns museístics de la ciutat de Lleida i de les seves àrees d’influència; tot això, amb col·leccions centenàries aportades per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Museu  de Lleida, el Capitol de la Catedral o el Gabinet Numismàtic de la Diputació de Lleida i enriquides també, amb cessions d’altres institucions públiques i museístiques.

A més a més, l’edifici del museu està construït aprofitant les instal·lacions d’un antic convent carmelita i embolcalla l’antiga església del convent, d’inicis del segle XVII; ha estat reformada i ampliada al llarg del temps, que s’integra i, alhora, participa del discurs museogràfic.

També, l’exposició permanent del museu mostra més d’un miler d’objectes que fan un recorregut; des de la prehistòria fins als nostres dies, a través de la història i l’art d’un territori que té en Lleida la seva capital natural.

HORARIS

  • De l’1 d’octubre al 31 de maig (horari d’hivern): de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h
  • De l’1 de juny al 30 de setembre (horari d’estiu): de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h
  • Diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 h
  • Tancat tots els dilluns (excepte festius), 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener i dilluns de Pasqua

VISITES GUIADES

 

IDIOMES