Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Navàs Immobiliària Construccions Promocions Vallrovi :

Navàs Immobiliària Construccions Promocions Vallrovi; primerament, cal dir que vam començar fa més de 25 anys. Un munt d’anys d’experiència en el món de les reformes, la construcció de nous habitatges, promocions i immobiliària.  La nostra constància, qualitat en les nostres feines, bon servei i tracte proper, ens han convertit en un referent de la zona. Estem situats a la comarca del Bages (Navàs), tot i que la nostra activitat es fa extensiva a tota la comarca i comarques veïnes.

Així mateix, dir que la nostra principal activitat és la construcció d’habitatges d’obra nova: Xalets, cases adossades, cases unifamiliars i pisos; i també  la urbanització de plans urbanístics.

Disposem de solars per la zona de Navàs i Manresa (la Parada Nova) on poder construir xalets, cases adossades o pisos; segons les necessitats de cada client. A més, podem oferir diferents opcions de cases ja construïdes tant d’obra nova, com de segona mà; i també, disposem de locals a lloguer.

L’eficiència energètica, els bons aïllaments, i materials de qualitat fan que cada cop les cases siguin més sostenibles; tot això, sense deixar de banda dissenys moderns i les noves tecnologies, per tal de construir habitatges més respectuosos amb el medi ambient.

IDIOMES