Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Ninfa Tattoos Granollers:

Ninfa Tattoos Granollers; primerament, som una botiga situada al centre de Granollers (Vallès Oriental) on podem trobar bijuteria, piercings, tattoos i complements. Així mateix, cal dir que disposem d’un gran ventall de piercings i disseny de tattoos, dels millors de la comarca.

El nostre establiment es troba al centre de Granollers; la nostra llarga trajectòria professional, l’opinió dels nostres junt amb el nostre equip de treball  altament qualificat, ens ha convertit com a local de referència a la zona. A més a més, el nostre valor afegit és la qualitat dels nostres dissenys, així com la il·lustració, la realització de piercings i l’adaptació dels tatuatges.

També, cal dir que realitzem  tatuatges de tots els estils, així com les tendències més actuals i avantguardistes; en referència als piercings, en fem de tot tipus sempre seguint els màxims rigors sanitaris i adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients. Totes les nostres feines queden garantides i comptem amb l’autorització sanitària necessaria per realitzar la nostra feina a la nostra botiga; ja que, disposem de les instal·lacions més adients per desenvolupar el nostre ofici de tatuadors i anelladors.

Vine i visita el nostre local, és ben segur que t’agradarà i tornaràs a visitar-nos!

IDIOMES