Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Obra Nova Reformes Obra Pública Geoconstruccions Begur:

Obra Nova Reformes Obra Pública Geoconstruccions Begur. Primerament, som una empresa constructora situada a Begur (Girona) amb àmbit d’actuació comarcal. Donada la nostra dilatada experiència en el sector de la construcció residencial  i d’obra pública, podem entendre, analitzar i executar qualsevol projecte amb la gestió integral i la garantia de la nostra professionalitat.

Així mateix, som especialistes en treballs de moviments de terres i enderrocs, estructures, reformes, obra civil, canalitzacions, etc.

El nostre llarg bagatge i la qualitat del nostre personal, potencien el compromís de Geoconstruccions Begur per donar la millor solució integral als nostres clients. Cada cas és únic i exclusiu en què el tracte és totalment personalitzat. D’aquesta forma, busquem la satisfacció del client mitjançant la nostra capacitat tècnica; també, la serietat, agilitat en les feines i flexibilitat davant les necessitats del client, són premisses per nosaltres.

El personal de la nostra empresa treballa sempre cap a l’excel·lència professional en un marc d’integritat i proximitat; ja que ens impliquem personalment en els projectes mitjançant la relació directa amb els clients. També amb els proveïdors i altres col·laboradors en el procés constructiu. D’aquesta manera, i amb la participació activa en els equips de treball, afegim valor i superem les expectatives establertes. Som un equip que treballa per un objectiu comú: portar del projecte a la realitat les idees i necessitats dels nostres clients.

Demaneu pressupost sense compromís!

IDIOMES