Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Olot Restaurant Tapes Can Guix:

Olot Restaurant Tapes Can Guix; per començar, som un restaurant de cuina catalana, casolana i tradicional amb més de 50 anys d’història. Estem ubicats al centre d’Olot, comarca de la Garrotxa; entre la plaça del Mercat i la plaça  Clarà. Així mateix, les nostres instal·lacions en un entorn acollidor i amb encant et conviden a fer un tast d’una proposta gastronòmica d’una qualitat-preu excepcional.

Disposem d’una extensa carta amb plats del dia i racions generoses on podràs combinar els ingredients. Tot i això, si ets més d’entrepans, també oferim un servei de bar amb entrepans freds i calents.

  • Plats del dia: esqueixada, patates arrebossades farcides de carn, entrecot de vedella
  • Tapes: patates braves, croquetes, calamars, mandonguilles, embotits
  • Entrepans freds i calents: sobrassada, hamburgueses, botifarra, llom…
  • Postres casolans

A més a més, a la nostra cuina, cal dir que regnen les propostes equilibrades basades en la dieta catalana amb tocs de creativitat; cosa que, fa que els nostres plats siguin gairebé exclusius per als nostres clients.

Així també, hem de dir que la nostra cuina es basa en la elaboració dels plats amb productes de proximitat. D’aquesta forma els nostres clients poden assaborir productes de temporada de primera qualitat i d’empreses d’alimentació de la zona.

Esperem que gaudiu de la nostra sobretaula; ja que, l’entenem com l’art d’assaborir la conversa i la companyia dels altres després d’un bon àpat.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de Camil Mulleras, 3, 5, 17800 Olot, Girona

Telèfon
IDIOMES