Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Orocampo Agrícola el Vilet Verdú Lleida:

Orocampo Agrícola el Vilet Verdú Lleida, donat que som una empresa dedicada exclusivament a les instal·lacions de regs també subministrem tot el material necessari per a la seva instal·lació; assessorament gratuït.  Així mateix, cal esmentar que estem situats molt a prop de Tàrrega, a El Vilet i a Verdú (Lleida).

  • Automatització d’instal·lacions
  • Regs per aspersió i/o de goteig
  • Estacions de filtració
  • Pressupost sense compromís

Som especialistes en instal·lacions de regs automatitzats ja sigui pel sector agrícola, jardins, camps de futbol, etc. Així mateix, s’ha de dir que són unes instal·lacions que cada cop són més utilitzades pels propietaris ja sigui de petites o grans superfícies; és a dir, pel baix cost que representen estan a l’abast de tothom y ens aporten grans avantatges si les comparem amb altres sistemes tradicionals.

Per exemple, el sistema de reg per aspersió es realitza mitjançant una instal·lació fixa amb aspersors per tota la zona que es vol regar, i aquests aspersors se’ls subministra l’aigua per una xarxa de petites canonades subterrànies que hi ha per tota la zona. També, tenim el sistema de goteig mitjançant una xarxa de canonades subterrànies que dosifica l’aigua amb el sistema gota a gota.

.

IDIOMES