Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Osona Cases Sostenibles Iscan Homes. En primer lloc, Iscan Homes som una empresa de construcció cases de fusta eficients i confortables situada a Santa Eugènia de Berga (Osona). Així mateix, les nostres cases son respectuoses amb el medi ambient i amb el certificat PEFC, i garanteixen que la fusta prové de boscos gestionats de forma sostenible.

A Iscan Homes es construeix de forma preindustrialitzada; cosa que facilita el muntatge posterior al terreny d’una forma fàcil, ràpida i exacta. A més a més, la nostra fusta amb certificat PEFC ofereix una resistència estructural igual o superior a la construcció tradicional.

També cal dir, que abans de dissenyar, utilitzem la geobiologia per a una millor estructura i acabats; és a dir, fem servir l’art ancestral que estudia l’antropologia. D’aquesta forma, tractem la relació del ésser humà amb l’hàbitat i la implicació que té en la salut. Es coneix com la “medicina de la salut”, ideal per gaudir d’un confort complet.

Una ment saludable, inspira una millora contínua de la consciència, activa el moviment físic, les ganes d’alimentar el nostre cos de forma saludable. Així, guanyem més habilitat mental, autoconeixement i lideratge a la presa de decisions. Estar en contacte amb la natura, fa que el nostre cervell funcioni deu vegades millor creant una mentalitat saludable. D’aquesta manera, estem preparats per afrontar la vida de forma més poderosa.

Osona Cases Sostenibles Iscan Homes

Osona, Moianès, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Bages, Ripollès, Garrotxa, Habitatges, Modulars, Preindustrialitzades
IDIOMES