Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Osona Marbre Grec Piscines Montmany. En primer lloc, Piscines Montmany som una empresa especialista en piscines de pedra natural situada a la comarca d’Osona. La nostra empresa porta més de 30 anys d’experiència en el món de la construcció de piscines a Osona, Ripollès i la Garrotxa.

Així mateix, cal dir que a banda de fer disseny de piscines, també som especialistes en el manteniment, reparació i venda de productes relacionats. Fem  la domòtica i la climatització de la seva piscina, ja sigui per exterior o interior.

Oferim piscines de luxe, però és un luxe a l’abast de tothom!

Les nostres piscines compten amb l’exclusivitat, a tot l’Estat, de ser importadors de marbres grecs per a piscines gràcies a la col·laboració amb la multinacional Stonetech Pools. A més a més, donem suport i assessorament personalitzat al nostre client en el desenvolupament del projecte; així, d’aquesta forma podem aconseguir donar forma a la idea del client que amb programes 3D podrem veure com quedarà. Després, només queda aplicar-ho a la realitat ja que, ja no només construïm la piscina, sinó que també construïm l’entorn.

La piscina significa un 70% de les nostres construccions, tot i que toquem altres branques ja que, importem marbres.

Dins els nostres serveis tractem aigües potables per poder beure. Treballem amb màquines de cloració, ultraviolats, també som distribuïdors de clor. Treballem per a granges, particulars, ajuntaments per a les piscines municipals, obra pública com passar canonades… Osmosi inversa, Descalcificadors, Desnitrificadors i diferents tipus de cloracions.

Osona Marbre Grec Piscines Montmany

Vic, Osona, Ripollès, Garrotxa, Olot
IDIOMES