Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Osona  Vic Neteja Calderes Xemeneies Vila:

Osona  Vic Neteja Calderes Xemeneies Vila. Primerament, Escuraxemeneies Vila és una empresa de la comarca d’ Osona (Gurb), al costat de Vic dedicada i experimentada en la neteja de xemeneies. Així també, fem neteges d’estufes de pellet i de calderes. La nostra dilatada experiència en el sector d’escura-xemeneies, fa que la nostra feina sigui ràpida, amb un servei òptim de qualitat i la garantia de les nostres feines.

A més a més, donem assessorament als nostres clients per a cada cas. D’aquesta forma, podem donar un servei més adequat, ràpid i a preus molt competitius. Si vol contractar professionals del sector, nosaltres som la seva empresa, ja que la satisfacció dels nostres clients són la nostra prioritat.

A Escura-xemeneies Vila donem servei a particulars i empreses, doncs som especialistes en la neteja de tot tipus de xemeneies i calderes. Treballem sobretot a la zona d’Osona, tot i que ens podem desplaçar allà on sigui necessari o a les comarques veïnes com el Vallès, la Garrotxa, el Bages o el Ripollès.

També, cal afegir que al marge que en la nostra feina donem un servei de qualitat per tenir una xemeneia, caldera o estufa de pellet neta; això no obstant també equival a tranquil·litat i seguretat per els nostres clients; ja que, mantenir els conductes nets de les xemeneies ens pot evitar disgustos per:

  • Fums per la mala combustió
  • Incendis provocats per la mala combustió
  • Emissions de gasos perillosos per la nostra salut

Vallès, la Garrotxa, el Ripollès, la Cerdanya, el Solsonès, l’Anoia, el Llobregat, el Garraf, el Maresme, la Selva, l’Empordà, el Gironès, el Bages, el Berguedà, el Penedès

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Mas Vila, 08503 Gurb

Telèfon
IDIOMES