Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Palautordera Montseny Hotel Rural Hípica CanVila:

Palautordera Montseny Hotel Rural Hípica CanVila. Primerament, La nostra masia Can Vila es troba a la província de Barcelona, ​​a la població de Sant Esteve de Palautordera; és a dir, un paratge idíl·lic als peus del Montseny. Estem a només 30 minuts amb cotxe d’Arenys de Mar i a 1 hora amb cotxe fins a Barcelona.

La casa és una masia totalment rehabilitada i té tot tipus de serveis i comoditats; així mateix,  cal dir que disposem de 7 habitacions en total per a un màxim de 14 persones.

  • 6 habitacions dobles amb llit de matrimoni o 2 llits individuals
  •  1 habitació per a 4 persones amb llit de matrimoni i 2 individuals.
  • Menjador enorme i espaiós

Les parets de les habitacions estan fetes de pedra i els sostres de fusta; d’aquesta forma, donen un caliu i un aire antic amb les comoditats actuals. Totes elles disposen de TV de pantalla plana, petites tauletes de nit i finestrals enormes amb vistes a jardí interior. També, cal esmentar que 2 de les nostres estades ofereixen un saló privat amb biblioteques i sala d’estudi o lectura. Estances plenes de comoditats en un entorn privilegiat.

Així mateix, el nostre hotel ofereix un binomi únic i especial; estades a l’hotel rural i equitació, ja que la casa també disposa de hípica.

Finalment i per acabar, dir que el jardí central de la casa és ampli i disposa de diverses tauletes amb cadires per tal de gaudir d’esmorzars durant els matins.

IDIOMES