Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Palautordera Restaurant Can Nofre: 

Palautordera Restaurant Can Nofre; primerament, cal dir que som un restaurant de cuina mediterrània i casolana situat a peu del Montseny (Santa Maria de Palautordera). El nostre restaurant es troba emplaçat en una masia del segle XIX envoltada de natura i meravellosos jardins. 

Per tant, si us ve de gust un àpat elaborat però respectant la cuina tradicional, Can Nofre, és ideal per a vosaltres. La nostra cuina de mercat, ha fet una triple aposta guanyadora: cuina creativa i alhora tradicional amb productes de proximitat. Podreu triar entre el menú slow food o carta. També cal dir que fem celebracions, casaments, reunions d´empresa, revetlles, aniversaris, colles o grups, etc. 

A més a més, cal dir que som un restaurant familiar que prepara receptes amb productes de temporada. Una cuina molt personal, sense oblidar el vincle amb la muntanya i la natura. Indret ideal per fer una parada en el camí per tal de gaudir de la tranquil·litat i de l’entorn privilegiat on es troba. També, la masia disposa d’un ampli espai perquè els més petits puguin jugar lliurement.  

Can Nofre, vine a gaudir del nostre espai, els nostres àpats , el nostre servei d´allotjament i el nostre entorn meravellós del Montseny 

Adreça & Contacte

Adreça

Cuartel Temple, Camí Vell de Sant Celoni, 64, 08460 Santa Maria de Palautordera

Telèfon
IDIOMES