Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Pastisseria Forn Sant Jaume Ribes Freser:

Pastisseria Forn Sant Jaume Ribes Freser. Per començar, fleca pastisseria situada a Ribes de Freser (Ripollès) i al costat de la Vall de Núria. Així mateix, dir que treballem amb matèries primeres seleccionades acuradament com per exemple, el pa artesà. Amb esforç, constància i rigor, a Pastisseria Forn Sant Jaume donem un toc personal i singular a pastissos, tortells, coques, bombons,etc.

Gràcies a la  confiança dels nostres clients, avui som presents a les seves celebracions per fer-les més dolces i especials. Coem al forn de llenya i els mesos d’hivern la coca d’ou és la nostra especialitat. Per la Festa Major de Ribes, vos portem un nou producte que heu de tastar: els nostres granòfirs (exquisit dolç d’ametlla caramelitzada i xocolata).

Pastissos per diades, bunyols, mones úniques i personalitzades, rebosteria, pastes de tè, encenalls, panellets, torrons, tortells, braços de gitano, canapès, regals, batejos, comunions, casaments, aniversaris… I tot l’any EL MET DE RIBES, dolç exclusiu de la Vall. Des de 1.882. Establiment Centenari i Carta de Mestre Artesà Pastisser.

També, cal saber que el pa de pagès català forma part de la nostra cultura alimentària i ens aporta molts exemples on el pa hi té un paper molt important; per exemple el pa amb oli,  el pa amb vi i sucre…

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer Major, 15 Ribes de Freser

Telèfon
IDIOMES