Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant Peix d’Or La Torreta Granollers:

Restaurant Peix d’Or La Torreta Granollers. Restaurant ubicat a la La Roca del Vallès (Barri La Torreta). Des de 1972 opten per cuina de mercat i productes de proximitat. Disposa de dos menjadors principals, amb capacitat de 100 persones cadascun a més de servei de bar i un pati interior annex al menjador de la planta inferior. Al Restaurant Peix d’Or, durant la setmana, hi trobaràs un menú de 16€. Els diumenges hi trobaràs un menú de 25€. Si la teva idea és celebrar algun esdeveniment en especial, també tenim menús tancats. Dissabtes tancat. No et pots perdre els nostres esmorzars de forquilla!

La cuina mediterrània d’aquest restaurant no et deixarà pas indiferent. Per exemple, les seves paelles són magnífiques; així mateix, no podem deixar de banda  un gran ventall de plats amb productes de la zona i de temporada. També, cal esmentar la qualitat del cafè, l’aroma, escumós… Tot un plaer pels paladars més selectes per gaudir d’un bon cafè dins un ambient acollidor i familiar.

El personal del restaurant està format per professionals altament qualificats per desenvolupar la seva tasca i assessorar i servir en tot moment al client. És ben segur que amb aquestes premises el client quedarà realment satisfet amb el Restaurant Peix d’Or.

IDIOMES