Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Perruqueria Canina Felina Llavaneres Trapelles:

Perruqueria Canina Felina Llavaneres Trapelles; per començar, som una perruqueria canina i felina, situada al Maresme, Sant Andreu de Llavaneres.  Així també, dir que les nostres instal·lacions son àmplies i perfectament adequades per a cada sessió; ja que , la seva mascota ha de trobar-se en un entorn agradable i que la seva experiència sigui del tot positiva. També, cal dir que fem tot tipus de talls, banys amb diferents finalitats i manteniment del pèl i pell del seu gos o gat. Talls i higiene externa adaptats a la raça de l’animal.

Utilitzem cosmètics d’alta qualitat per tal de respectar la pell de l’animal i aportant-ne nutrients; d’aquesta manera mantindrem la seva pell hidratada i lliure de patologies dermatològiques.

  • Perruqueria i estètica de gossos i gats
  • Bany desparasitador de puces i paparres
  • Banys cosmètics
  • Neteja d’oïdes
  • Tall d’ungles
  • Recollida i entrega a domicili

La nostra prioritat és la salut de la teva mascota, i per aquest motiu, el nostre servei també està enfocat al benestar animal. És a dir, que si l’animal està sa, el seu aspecte lluirà per sí mateix. Som experts en la salut del pèl animal i la seva pell. Els cosmètics utilitzats a la nostra perruqueria, són de la més alta qualitat, respectant en tot moment la pell de la teva mascota; també, els productes que fem servir aporten nutrients per tal de mantenir la pell hidratada i en òptimes condicions.

 

 

Adreça & Contacte

Adreça

Avinguda de Catalunya, 20, 08392 Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

Telèfon
IDIOMES