Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Perruqueria Canina Llinars Bomba:

Perruqueria Canina Llinars Bomba; en primer lloc, som una perruqueria canina i felina. Un nou espai de nutricióperruqueria i accessoris a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). A més, a les nostres instal·lacions ho tenim tot per tindre la teva mascota com es mereix; així, oferim un servei integral amb un qualitat de vida en tots els aspectes, immillorable. També, disposem dels millors preus tant en perruqueria canina o felina com en pinsos. Preus assequibles.

  • Perruqueria
  • Nutrició
  • Complements i també accessoris
  • Servei a domicili.

A més, realitzarem el tall que més convingui, al gust del propietari o el tall específic d’acord amb la raça. Ja sigui pentinat, tall a tissora o a màquina. Així mateix, disposem del servei stripping; que es basa en una técnica d’arrencar manualment o amb ajuda de eines especifíques, el pèl dur per tal de renovar-l’ho i que creixi pèl sà.

La Nostra Perruqueria Felina:

Per als petits felins oferim raspallat o bé tall de nusos, bany (inclòs condicionador) i assecat. També cal dir que aquest servei és només sense anestèsia.

Disposem d’una gamma de xampús i condicionadors especials per a cada tipus de de pell i pèl; d’aquesta forma, apliquem els productes necessaris que requereix cada raça. El nostre objectiu és que l’animal llueixi un pèl i pell sans.

Deixa un comentari

IDIOMES