Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Piedra Granítica Gelabert Llinars:

Piedra Granítica Gelabert Llinars; per començar, som una empresa situada a Llinars del Vallés (Vallès Oriental), dedicada a  l’ extracció i  comercialització de tot tipus de pedra natural. També, cal esmentar que disposem de decoració d’interiors i diversos productes com:

  • ARTESANIA EN PEDRA
  • JARDINERIA/PAISATGISME
  • OBRA PÚBLICA
  • PAVIMENTS
  • PEDRA GROSSA MAÇONERIA
  • REVESTIMENTS

Una empresa familiar amb molta experiència acumulada en productes relatius a la pedra així com amb diferents materials de construcció i decoració. Venda i subministrament de paviments, revestiments, decoració d’interiors. Els nostres serveis s’ofereixen tant per obra pública com per a obra civil.

Donada la nostra llarga trajectòria professional oferim productes d’òptima qualitat amb uns preus molt competitius. No dubti en contactar amb nosaltres, li assessorarem d’allò que sigui més adient per tal que la seva obra compleixi tots els objectius fixats.

Així mateix, amb l’explotació de canteres, perforació i finalment l’extracció de pedres naturals, portem a casa seva la vaietat de pedra que més li agradi. Pedra natural, pissarra, roca, argila i d’altres productes semblants per a la construcció i la decoració; tant d’interiors com d’exteriors. A més, podem oferir preus competitius perquè no tenim intermediaris, les pedres van des de la nostra cantera fins la botiga o a casa de client.

Adreça & Contacte

Adreça

Carretera Granollers A Sant Celoní, km 9 , 5, 08450 Llinars del Vallès

Telèfon
IDIOMES