Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Piera Susecosa Materials Construcció:

Piera Susecosa Materials Construcció; per començar, som un empresa constituïda a l’any 1.974 i dedicada a la venda de material per a la construcció i decoració. Estem situats a Piera. A SUSECOSA descobriràs tot en interiors i exteriors per decorar el teu bany, cuina, façanes o terrasses; en estil rústic o contemporani, amb materials de primera qualitat; d’aquesta forma,  tindras el teu habitatge amb l’aspecte que tu vilguis junt amb el nostre assessorament. Per tant, pots deixar que la teva imaginació sigui la protagonista. També,  els oferim servei de contenidors per a recollida de runes i lloguer de grues.

Així mateix, a les nostres instal·lacions podreu trobar tot tipus de materials de construcció per tal que pogueu escollir els materials des del començament del vostre projecte fins a l’últim detall.
A més a més, a Susecosa disposem d’elements constructius, ciments, morters i tot tipus de coles, aïllants, impermeabilitzants, sanitaris, gres, cobertes i molt més. A part, disposem d’una secció on hi pots trobar qualsevol eina relacionada amb la construcció com: eines manuals, pintures i protecció laboral i senyalització.

El nostre personal està en constant formació per tal de donar solucions ràpides i efectives segons les necessitats de cada client.

Address

Our Address:

CARRETERA CAPELLADES A MARTORELL, KM 8 700, 08784

Telephone:
Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES