Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Piera Xarcuteria Carme:

Piera Xarcuteria Carme; per començar, som una carnisseria i xarcuteria de Piera (Anoia); així mateix, estem especialitzats en carn de garantia, qualitat i proximitat. És a dir, per tal d’oferir als nostres clients un bon servei a molt bon preu. Som la carnisseria de sempre amb el servei de proximitat de sempre i el tracte familiar de sempre.

ESPECIALITATS ARTESANALS:

  • Carnisseria
  • Xarcuteria
  • Aviram
  • Formatgeria
  • Elaboració pròpia d’embotits
  • Cansaladeria

Som una empresa familiar amb una llarga trajectòria dins el món de la carnisseria i xarcuteria. Des de la seva obertura, l’establiment disposa d’un obrador, on elaborem diàriament i artesanalment els nostres productes i una sala de venda al públic. A més a més, a la nostra xarcuteria tenim l’objectiu d’aconseguir el millor producte, i per tant, ajustem els serveis als gustos i necessitats dels nostres clients.

També, cal dir que som molt estrictes en l’origen de les carns que rebem; ja que, sempre ens assegurem de la seva  procedència a partir dels certificats de traçabilitat que ens faciliten els nostres proveïdors. És a dir, només treballem amb carns que compleixin tots els paràmetres de qualitat establerts i que siguin elaborades amb les fórmules tradicionals. D’aquesta forma, ens assegurem la qualitat que els nostres clients esperen dels nostres productes.

Adreça & Contacte

Adreça

Sant bonifaci, 47 Piera

Telèfon
IDIOMES