Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Pobla Claramunt Quadres Elèctrics Maquinària Incelmaq:

Pobla Claramunt Quadres Elèctrics Maquinària Incelmaq. En primer lloc, és una empresa de la comarca de l’Anoia (la Pobla de Claramunt), amb una experiència de més de 40 anys en el sector. Som especialistes en:

  • Muntatges de quadres elèctrics de distribució
  • Automatismes de control
  • Botoneres de comandament

Hem anat creixent gràcies a la sensibilitat per les coses ben fetes, la certificació i garantia de totes les nostres feines; ja que, oferim qualitat en els nostres treballs, serietat, professionalitat i com a conseqüència obtenim la satisfacció dels nostres clients. La qualitat és un dels nostres primers objectius, és per aquest motiu que treballem amb productes  de primeres marques.

També, cal dir que la nostra àrea d’actuació es concentra principalment a l’Anoia i província de Barcelona, tot i que es fa extensiu a tot Catalunya i tot l’estat espanyol.

A més a més, la nostra formació constant ens permet adaptar-nos a les noves tecnologies. Per tal poder oferir quadres, automatismes o botoneres amb materials actuals i d’última generació.

Així també, cal dir que disposem de taller propi on desenvolupem tots els projectes; d’aquesta forma, evitem intermediaris i costos innecessaris. Treballem per a diversos àmbits com el sector ceràmic, l’industrial, el criogènic, el reciclatge, etc.

IDIOMES