Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Pobla Segur Productes Ecològics Proximitat ElRebost :

Pobla Segur Productes Ecològics Proximitat ElRebost: Com tothom qui s’estima la seva terra, la botiga el Rebost de La Pobla de Segur (Lleida), va sorgir en el 2016, de la idea de poder oferir a la gent que no era d’aquestes contrades, els productes que els nostres ramaders i agricultors produeixen. És a dir, productes de proximitat.

Tenim el típic Xolís i Secallona, embotits que ja en les cases pairals, antigament, els feien per a consumir durant tot l’any quan es matava el porc. Així també, el formatge , que ara ens en fa de tot tipus; de vaca, d’ovella, de cabra, i sense oblidar-nos potser del més antic, diria jo, el de Tupí. Un formatge que barrejat amb aiguardent, que al mateix temps que ajuda a conservar-lo, en fan una fina crema per a poder-lo menjar amb pa torrat.

També tenim un ampli ventall de vi; ja que, ha anat augmentant el nombre de cellers oberts en la comarca. I també, on destaca aquest producte envers a altres llocs, per ser un vi d’alçada, ja que moltes vinyes estan plantades a més de 1000 metres.

I la mel, de les plantes que es troben en les nostres terres: Romaní, Timonets, Mil Flors i de Bosc; aquesta potser, la que porta més beneficis per a la salut ja que les abelles han estat entre pins, avets, etc.

La Ratafia, licor típic de La Pobla de Segur, amb molt estreta relació amb els raiers. I a més a més, la Cervesa anomenada Ctretze en honor a la carretera que passa pel nostre municipi. Tambè tenim un apartat de productes ecològics, doncs cada vegada hi ha més gent que aposta per un menjar més sa i saludable.

Per últim, un altre apartat on tenim productes gourmet,  per a assaborir-los en moments especials i en bona companyia.
IDIOMES