Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Pozos Pous Perforacions Perforaciones Bombes Barcelona:

Pozos Pous Perforacions Perforaciones Bombes Barcelona. En primer lloc, som una empresa de sondejos referent a la zona de Catalunya. Així mateix, oferim un servei integral de perforació, bombes d’aigua, micropilotatge, geotèrmia i drenatges.

Disposem de maquinària d’última generació per poder dur a terme qualsevol tipus de perforació. Fem pous en indrets de difícil accés per a particulars i empreses.

A més a més, per poder donar un servei integrals de les nostres feines, estem especialitzats en la reparació, instal·lació i manteniment de bombes d’aigua submergibles per a pous de grans o petites fondàries.

També, donem la possibilitat als nostres clients d’implantar calefacció, mitjançant la geotèrmia; així, podem aprofitar l’escalfor de la Terra respectant en tot moment el medi ambient.

Les persones de la nostra empresa es comporten sempre amb excel·lència professional en un marc d’integritat i proximitat; per tal d’implicar-se personalment en els projectes mitjançant la relació directa amb clients. També, amb els proveïdors i altres grups d’interès; d’aquesta manera i amb la participació activa en els equips de treball, afegim valor i superem les expectatives establertes. És a dir, el treball en equip.

Reparació i instal·lació de bombes

Reparación e instalación de bombas

Costa Brava, Maresme, Girona, Lleida, Tarragona, Costa Daurada

Adreça & Contacte

Adreça

Pol. Industrial de Llerona, Carrer d'Islàndia, 6, 08520 Llerona

IDIOMES