Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Prat de Compte Hostal Restaurant Calàngels:

Prat de Compte Hostal Restaurant Calàngels ; l’allotjament està situat just davant la reserva natural dels Ports (Tarragona). Envoltat de les seves majestuoses muntanyes amb unes vistes immillorables. Per començar, Ca l’Àngels ofereix servei d’allotjament amb calefacció i connexió WI-FI gratuïta; així mateix, totes les habitacions disposen de bany privat amb dutxa. La zona de la sala d’estar es comparteix entre les 5 habitacions que hi ha dins l’hostalatge.

A més a més, la cuina del restaurant serveix cuina de la zona casolana amb productes de temporada; cosa que, podran gaudir tranquil·lament al menjador amb el caliu de la xemeneia. També disposem de terrassa, bar i cafeteria. La zona d’aparcament la podem trobar en un pàrquing públic davant mateix de l’hostal restaurant.

La ubicació de l’hostal permet realitzar diferents activitats com excursions a les muntanyes dels Ports, visitar el riu Ebre o riu Canaleta que es troben tots dos a tan sols 12km, conèixer les poblacions properes, els seus costums i la seva cultura… El Delta de l’Ebre ens queda a 60 minuts en cotxe. També és un indret ideal per practicar senderisme o ciclisme.

Ca l’Àngels és un allotjament i restaurant amb una excel·lent qualitat servei / preu a l’abast de tothom.

Adreça & Contacte

Adreça

Carrer de la Font, 6, 43595 Prat de Comte

Telèfon
IDIOMES