Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Premià Veterinari Perruqueria Canina Maresme Fervet:

Premià Veterinari Perruqueria Canina Maresme Fervet. Per començar, a la nostra consulta, la medicina veterinària i la nostra passió per les mascotes és raó de la nostra existència; ja que, la nostra prioritat és donar i mantenir l’animal en òptimes condicions de salut. A les nostres instal·lacions situades a Premià de Mar li proporcionem a la seva mascota tots els mitjans al nostre abast per tal de donar un diagnòstic ràpid així com un el tractament més adient al problema o malaltia.

Mantenir l’animal en bones condicions, una bona alimentació i adequada, portar les vacunes al dia, nivell exigit d’exercici donades les seves característiques i fer les revisions al veterinari ens estalvia diners a llarg termini; és a dir, si el veterinari detecta qualsevol anomalia a l’animal, és molt millor tractar-la a temps que no adonar-nos quan ja és massa tard en certes ocasions. La qual cosa, l’animal triga més a recuperar-se i la seva curació o tractament són amb costos més elevats.

La nostra excel·lent formació i també l’àmplia experiència ens permet oferir el millor assessorament així com el millor tractament per la seva mascota.

  • Medicina interna general
  • Alimentació especialitzada
  • Anàlisis clíniques
  • Cirurgia general
  • Perruqueria i tractaments específics amb problemes a la pell o al pèl (al·lèrgies, pell atòpica…)
Premià de Mar Clínica Veterinària Diagnòstic ràpid Maresme
IDIOMES