Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Queviures Pa i Coques Elvira Cal Rosal:

Queviures Pa i Coques Elvira Cal Rosal; primerament, cal dir que estem situats molt a prop de Berga. Som un establiment comercial de venda de productes de proximitat; d’aquesta forma, els podem servir a granel, al pes, envasats… També, dir que a la nostra botiga pots trobar pa artesà i de qualitat, gran varietat de queviures, pastes dolces i salades. Així mateix, pa de pagès i una àmplia varietat de coques com la coca de forner, coca de vidre, coca de xocolata… A més a més, tenim els millors embotits casolans del Berguedà i diversitat de mels de proximitat, llet, pa, ous, gran varietat de conserves, pastes, cereals, arrossos, etc.

Som una botiga propera i familiar amb tracte personalitzat per a cada client; així doncs, podem oferir un bon servei a bon preu.

Cal Rosal és un nucli de població situat al peu del riu Llobregat, situat a 4 kilòmetres de Berga. Al sud de Cal Rosal es troben les colònies tèxtils de la Plana. I, pel mig del poble passa l’antiga carretera que anava des d’Abrera fins a Bellver de Cerdanya. També, cal dir que pels afores passa l’autovia de Manresa a Berga C-16, cosa que fa que les dues poblacions estiguin ben connectades.

Address

Our Address:

Carretera de Berga, 11 08611 Cal Rosal

Telephone:

Deixa un comentari

IDIOMES