Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Rectoria de Montclar Berga Allotjament Rural:

Rectoria de Montclar Berga Allotjament Rural; per començar, som un allotjament rural situat a Montclar (Berga). La rectoria es troba a la part de dalt de l’antiga rectoria al nucli del poble. Disposem d’una capacitat de fins a 12 persones i una superfície de 150 m2; així mateix, la  casa està totalment equipada amb 4 habitacions i 2 banys, saló amb xemeneia, jardí,  barbacoa… Poble típic de muntanya  amb cases de pedra i amb espai per poder jugar a pilota; i també,  envoltat de natura ideal per descansar i gaudir d’un paisatge meravellós com ara és el Berguedà. A més, podran fer passejades a peu o en bicicleta, en temporada de bolets es pot anar a caçar bolets per la zona.

També, cal dir que a pocs metres de la rectoria hi ha un restaurant amb cuina típica de la zona com son el pèsols negres i blat de moro escairat. Un poble on es repira tranquil·litat lluny de la rutina diària i dins un entorn rural i natural.

Montclar havia estat un poble fortificat on hi confluïen dos camins Ral. Per una banda, un dels camins feia l’itinerari de Cardona a Berga; per altra banda, un altra camí unia les zones del Lluçanès i Baix Berguedà amb la comarca del Solsonès.

 

IDIOMES