Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Reformes Integrals Escala Mobel Cuines Banys:

Reformes Integrals Escala Mobel Cuines Banys. Per començar, som una empresa  de reformes integrals de la llar situada a l’Escala  província de Girona, a la Costa Brava. Així mateix, posem a la seva disposició el millor equip tècnic per dur a terme la reforma integral; tant sigui del seu pis, habitació com local comercial. Som experts en interiorisme i en construcció i busquem la solució ideal per aprofitar l’espai al màxim, tenim cura al detall i ens apassiona treballar perquè vostè, el nostre client, sigui assessorat en tot moment pel nostre equip professional.

A més a més, som especialistes en reforma i disseny de cuines i banys. Oferim muntatge de cuines i banys moderns i funcionals per donar amplitud amb un aspecte avantguardista.

L’ objectiu d’Escala Mobel és satisfer les seves necessitats ajustant-nos al seu pressupost. Realitzem reformes integrals d’habitatges, estudis, lofts, locals comercials, oficines i edificis. D’aquesta manera,  donem el millor servei integral al millor preu per tal que els nostres clients guanyin en temps i qualitat de vida. Sempre ens ajustem a les necessitats i possibilitats del client amb resultats òptims en el menor temps possible d’execució de l’obra en qüestió.

 

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES