Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Refugi de Rebost Bagà:

Refugi de Rebost Bagà; per començar, dir que som un refugi de muntanya familiar i acollidor amb unes vistes espectaculars. Lloc ideal per a tots aquells amants de la natura i l’esport. També , cal dir que el refugi està situat a Bagà a 1640m d’alçada dins el Parc Natural Cadí-Moixeró. Així mateix, es pot pernoctar, opció de mitja pensió, bar i menjars. Si fos el cas que el refugi guardat estigués tancat, tot i així, hi ha l’opció d’utilitzar el refugi lliure.

També cal dir que el refugi té capacitat per a 50 persones, distribuïdes en dues habitacions i dutxes d’aigua calenta. A més, disposa d’una llar de foc dins el menjador, la qual cosa, el fa d’allò més acollidor  i ofereix servei de bar i menjador. En l’actualitat, Refugi de Rebost és un dels vuit refugis que formen part de la travessa de Cavalls del Vent que recorre el Parc Natutal del Cadí-Moixeró de punta punta.

Punt d’ informació Parc Natural i Berguedà. Itineraris a peu: Cavalls del Vent, GR4-2, GR150, PR-126. Rutes circulars: Marmota, Trencapinyes, Naturalística. Circuits permanents d’orientació: 9 possibilitats de diferents nivells i distàncies. Rutes amb raquetes en temporada de neu.

Refugi OBERT tot l’any, prèvia reserva. (A l’estiu a diari i la resta de l’any caps de setmana i festius).

Refugi de Rebost Bagà

IDIOMES