Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant 9 K de Valls:

Restaurant 9 K de Valls; primerament, cal dir que estem situats a Valls (Tarragona).  La nostra cuina es basa en una fusió de cuina mediterrània i cuina catalana elaborada amb productes de proximitat. Un restaurant càlid i acollidor on podrà degustar els nostres plats en un entorn meravellós acompanyat d’un bon vi i un bon àpat. També es podrà endur el menjar a casa. La nostra especialitat és fer les coses ben fetes; és a dir, elaborar el menjar amb matèries de primera qualitat, per tal de donar al client el millor de la nostra cuina.

Som un punt de trobada, on podràs tastar plats de qualitat i on les cartes es van adaptant als gustos constantment, segons les tendències de demanda de la gent.

A més a més, l 9K de Valls trobaràs una amplia oferta de plats, pizzes, entrepans, per picar, amanides, coques, pastes, risottos, paelles, plats combinats, postres … Pensats per satisfer tots els gustos. A més et podràs endur a casa la teva comanda quan vulguis. Només cal que ens truquis al 977 174 324 per demanar-ho.  Al nostre web et podràs descarregar la nostra carta; una manera fàcil, còmoda i informal de fer un àpat.

IDIOMES