Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant El Caliu Taüll:

Restaurant El Caliu Taüll; per començar, som un restaurant acollidor, rústic i familiar, situat al pirineu a Taüll (Lleida);  oferim una cuina casolana de muntanya que va des de carns a la brasa fins a plats elaborats com:  civet de senglar, magret d’ànec, entrecot de poltre, etc… Restaurant el Caliu gaudeix d’un entorn idíl·lic!!! A més, estem oberts tot l’any. El restaurant fa honor al seu nom ja que, en un espai diàfan trobem el caliu dels sostres de fusta; també, unes vidrieres que deixen passar els rajos de sol al migdia amb plats fumejants i sense oblidar-nos de l’acollidora i afable rebuda dels propietaris.

El Caliu està de celebració, ja que, el  passat 6 de desembre del 2019 ha fet 27 anys! Gràcies  a tots els que,  amb la vostra confiança, heu fet possible la nostra existència.

El restaurant es troba a la sortida de Taüll, on en Miquel i la Margarida en ofereixen una cuina típica de la zona plena de caliu. Així mateix, la cuina amb carns a la brasa i plats elaborats típics de muntanya transmeten als nostres paladars la senzillesa i la qualitat amb què treballen. És a dir, els plats el restaurant el Caliu i l’entorn envoltat de natura i tradició, van de la mà. Tot això, sense deixar de banda els seus licors casolans. No pots marxar sense fer un tast!

Adreça & Contacte

Adreça

Feixanes, 11 Taüll

IDIOMES