Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Restaurant el Ratpenat Sant Pere Pescador:

Restaurant el Ratpenat Sant Pere Pescador. Som un restaurant familiar de Sant Pere Pescador únic pel seu ambient rústic artístic; per començar,  podrà gaudir d’una cuina mediterrània, casolana i de mercat elaborada només amb productes frescos i de temporada. És a dir, cuina de plats mediterranis i cuina de mercat dins un entorn singular, una casa rústica decorada amb formes de pedra tallada.

L’any 2010 la família Gomis-Menor, va iniciar aquesta aventura d’obertura del restaurant de El Ratpenat de Sant Pere; en un entorn salvatge amb el riu Fluvià, els pomers i les seves platges. Així mateix, la idea principal era de mantenir obert tot l’any el restaurant, cosa difícil de mantenir degut a la poca població i la poca activitat turística durant l’hivern; així doncs, vam decidir obrir de l’1 d’abril fins al 30 de setembre per tal de mantindre’ns dins la nostra línia de cuina casolana.

La nostra oferta gastronòmica va dirigida a tot tipus de públic i nacionalitat gràcies al gran ventall de productes i preus. A més, el nostre tracte és personalitzat per a cada client i sempre busquem la seva satisfacció.
  • Paelles
  • Carns
  • Peixos

La excel·lent qualitat dels nostres plats així com la presentació, servei, quantitat i preu, fan que el Ratpenat de Sant Pere sigui un restaurant de referència a la Costa Brava.

Estem oberts des de l’1 d’abril fins al 30 de setembre.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES