Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant Mas Comellas Vila-Rodona Tarragona:

Restaurant Mas Comellas Vila-Rodona Tarragona; per començar, estem situats a la comarca de l’Alt Camp a la població de Vila-Rodona. Disposem d’una capacitat per a 2-3 autobusos i fàcil aparcament. També podran gaudir del nostre petit museu d’ampolles, una col·lecció exposada a les parets del restaurant. També tenim  terrassa. La proposta gastronòmica és la cuina catalana, casolana i tradicional; tenen com a especialitat les cloïses a la brasa, arròs cuinat amb carbó, lluç a la donostiarra i per la temporada de calçots, les espectaculars calçotades. A més, ofereix menú diari, menú cap de setmana i servei a la carta.

  • Menús especials
  • Menús per a grups
  • Menús calçotades

A més, la ubicació del nostre restaurant es troba a 500 mts. De la sortida AP2 direcció Vilarodona. Camí del Monestir de Santes Creus, Poblet, a 2´5 KM del Celler Coperatiu de Vilarodona, i també, molt a prop de l´església de Montferri inclòs a la Ruta del Císter. Som especialistes en preparar menús per a grups i el nostre gran aparcament ens permet uan capacitat de fins a 2 o 3 autocars.
El nostre servei estarà encantat d’atendre’ls i assessorar-los en els àpats del dia i si necessiten qualsevol informació de turisme de les rodalies, també els podrem assessorar.

 

Adreça & Contacte

Adreça

Polígono Industrial Les Planes de la Serra, Calle Sur, Parcela 60, 43814 Vila-rodona

IDIOMES