Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Restaurant Nou Berguedà Cal Marginet:

Restaurant Nou Berguedà Cal Marginet;  per començar, som una  fonda restaurant de la millor cuina típica casolana i allotjament a La Nou de Berguedà (Barcelona). Les nostres especialitats són els preparats a la brasa i la vedella que us cuinem amb els bolets que surten cada tardor de les nostres muntanyes. Les habitacions de Cal Marginet les condicionem nosaltres mateixos, són senzilles amb bany compartit, però amb un ambient tranquil, relaxant i acollidor. Ens trobaràs al mig del poble de La Nou, estem envoltats de bonics paratges;

Així mateix, la Fonda de Cal Marginet ofereix unes vistes magnífiques al Sobrepuny. La seva carta es basa en productes de proximitat i preservant les receptes tradicionals de l’àvia. A la tardor, és imprescindible tastar la vedella cuinada amb els bolets de la zona. A més a més, la carta està basada en productes de proximitat i receptes tradicionals de la zona.

Amb més de 45 anys d’experiència en el sector de la hostaleria, la Fonda està situada i envoltada de paratges de gran bellesa. Aquest restaurant casolà i d’ambient familiar és una parada gairebé de culte i perfecte pels que volen visitar les rodalies,  com l’església de Sant Martí.

Adreça & Contacte

Adreça

Camí de Malanyeu, 3 La Nou del Berguedà

Telèfon
IDIOMES