Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Ribera Ebre Tarragona Rasquera Vedella Pastura:

Ribera Ebre Tarragona Rasquera Vedella Pastura. En primer lloc, los Bordissets de la Rafela desenvolupa la ramaderia conscient situada a les Terres de l’Ebre (Tarragona). Hem apostat per la raça bovina autòctona espanyola per excel·lència; és a dir, l’Avilenya-Negra Ibèrica, que té origen en les zones de serra i devesa del centre i l’oest de la península Ibèrica. Ens dediquem a la ramaderia de vedella de pastura; per tant, les nostres vaques pasturen en llibertat per les finques dels Bordissets de la Rafela i el Tossal. Part de la Serra de Cardó al terme de Rasquera.

Així mateix, cal saber que els nostres animals s’alimenten de pastura i herba silvestre durant la major part de l’any, així com de compostos vegetals 100% naturals de màxima qualitat; d’aquesta forma, mengen sense additius (garrofa, blat de moro, civada, oli d’oliva, etc.), per tal de garantir el consumidor una alta qualitat en tots els productes que disposem.

A més a més, aquesta espècie té un alt rendiment productiu, amb una elevada fertilitat i que viu molts anys. D’entre les altres races bovines, destaca per la seva capacitat per recórrer llargues distàncies a la recerca de les pastures allà on n’hi hagi segons l’època de l’any.

A los Bordissets fem la distribució de la nostra carn sense intermediaris per tal de donar una altíssima qualitat de carn a preu just.

COMANDES: 664 109 786

los Bordissets de la Rafela
IDIOMES