Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Ripoll Bar Restaurant El Punt:

Ripoll Bar Restaurant El Punt. Per començar, el restaurant el Punt és un establiment situat a Ripoll (Ripollès). Així mateix, les seves instal·lacions són obertes tots els dies amb un extens horari de cuina. D’aquesta forma, es pot atendre qualsevol sol·licitud de tapes, entrepans, plats combinats, etc. La passió per la cuina així com el servei acollidor familiar, han fet que aquest bar del centre de Ripoll sigui un establiment de referència a la zona.

A més a més, disposem d’una carta variada, menú diari, menú cap de setmana, tapes, entrepans, plats combinats, hamburgueses i menjar per endur. Cuina casolana a bon preu al bell mig de Ripoll. També disposem d’una gran terrassa.

Així mateix, cada cop més establiments dedicats a la gastronomia opten per cuinar productes locals arrelats al seu entorn. És a dir, el què es coneix com producte de proximitat. També, Valorem allò proper ja que dóna confiança i crea un vincle directe amb el territori; fent  d’aquesta manera, que el paisatge d’una comarca es pugui identificar al voltant d’una taula ben parada i amb els seus productes típics de la zona. Només així, podreu sentir la veritable essència d’un entorn privilegiat que us acompanya.

IDIOMES