Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Ripoll Planeta Otaku. Primerament, som una botiga física d’Anime, Manga i Còmics situada al centre de Ripoll. Arribem amb el potencial i l’ambició d’ésser un indret de culte per aquells que els hi agrada els còmics, el Manga i/o l’Anime. A més a més, a la nostra botiga disposem d’un apartat de marxandatge per tal que pugueu fer la vostra comanda completa; sense que us falti de res!

Així mateix, i amb la mateixa temàtica també podreu gaudir del nostre apartat d’aperitius i begudes; així com la nostra secció de roba dessuadores (sudaderas) i samarretes i tasses que poden ser personalitzades o no.

És a dir, som la botiga al Ripollès de parada obligada de qualsevol amant del manga i les còmics. Donem atenció i assessorament personalitzat i si no trobes a la nostra botiga allò que busques, t’ho demanem. Servei al client 100×100 proper.

La nostra botiga, és tot un món diferent; visita’ns i gaudeix de tot el què t’oferim i que no tothom sap apreciar. Per aquest motiu, obrim les portes a gent com tu!

Horari de la botiga:

De dilluns a divendres de 16 a 20 hores

Dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 hores

Ripoll Planeta Otaku

IDIOMES