Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Roses Construccions Reformes Promocions Parada:

Roses Construccions Reformes Promocions Parada. Primerament, som una empresa de l’Alt Empordà (Costa Brava) a Roses; prop de 50 anys, avalen la nostra trajectòria professional en el sector de la construcció i promoció. Així mateix, cal dir que estem especialitzats en la construcció de cases unifamiliars, viles residencials i tot tipus d’habitatges de nova construcció i d’ alta qualitat. També, fem reformes, rehabilitacions i promocions. El nostres principal objectiu és construir amb la millor qualitat i millors acabats les cases que ens confien els nostres clients; sempre, assegurant-nos de mantenir una harmonia junt amb respecte per l’entorn, el paisatge i el terreny.

El nostre valor diferencial d’altres empreses constructores és que som especialistes en construir habitatges amb pedra natural. Per aquest motiu, tenim en plantilla oficials picapedrers talladors de pedra integrats en l’equip. Lliurem les cases totalment acabades en coordinació d’empreses auxiliars com són arquitectes, lampistes, guixaires, pintors … Que són sempre els mateixos, i així, podem garantir una qualitat i uns acabats excel·lents.

Les nostres cases es distingeixen per la seva integració harmoniosa en el paisatge, els seus excel·lents acabats i la garantia de qualitat que ens atorga la nostra llarga experiència en la construcció.

Address

Our Address:

Gran Via de Pau Casals, 119, 17480 Roses, Girona

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES