Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sabadell Aislamiento Térmico Aillament Tèrmic Thermabead:

Sabadell Aislamiento Térmico Aillament Tèrmic Thermabead. En primer lloc,  l’empresa ThermaBead®, especialitzada en aïllament tèrmic, està situada a Sabadell i el seu radi d’actuació comporta tot Catalunya.

ThermaBead® es un sistema d’aïllament tèrmic i fiable, que manté les seves propietats amb el pas del temps. Per aquesta raó, s’ofereix una solució eficient i tècnicament testada; per tal de reduir dràsticament les pèrdues d’energia a través de les cambres d’aire de les parets. A més a més, està homologat per l’ Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya.

Així doncs, el procés d’injecció es realitza per un equip homologat de tècnics i instal·ladors, sense obres, ni molèsties pels ocupants de l’habitatge. També, cal  dir que portem 30 anys en aïllament d’habitatges en Europa amb el 100% de satisfacció. Només calen 3 passos:

  • Estudi gratuït a domicili
  • Pressupost sense compromís
  • Instal·lació en 24 hores

Aquest sistema, a més significa una rehabilitació energètica, a molt baix cost; d’aquesta forma millora de manera extraordinària el confort de la seva llar durant tot l’any.

  • Sostenibilitat
  • Confort
  • Estalvi immediat
Aislamiento térmico, Vallés Occidental, Vallés Oriental, Maresme, Barcelonés, Catalunya, Barcelona, Mataró, Granollers, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Aïllament tèrmic, Sant Celoni, Santa Coloma, Cambra d’aire

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES