Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sabadell Cafeteria Granja Bar Cristall:

Sabadell Cafeteria Granja Bar Cristall; en primer lloc, us donem la benvinguda al Nou Cristall; som una cafeteria de nova gerència situada a Sabadell diferent i especial. Així mateix, a les nostres instal·lacions podràs desdejunar, esmorzar, berenar, prendre un refresc o vermut del migdia en un entorn familiar, càlid i acollidor.

Les nostres modernes instal·lacions, l’ambient i el nostre tracte familiar, faran que us sentiu com a casa i desconnecteu per tal que gaudiu d’una estona  de lleure i relax, sobretot a la nostra terrassa exterior.

Fem entrepans amb embotits de qualitat, pastes dolces, pastes salades, varietat de cafès, varietat de tès, plats combinats, etc.

A més a més, tenim servei a domicili; de manera que si no vols sortir de casa nosaltres t’ho portem.

També, cal que sabeu hi ha una cosa que no canviarà la cafeteria Cristall i és el nostre compromís amb la qualitat. Els nostres cafès, entrepans, pastes… Seguiran tenint la mateixa acurada qualitat tant en els ingredients com en l’elaboració, mantenint en la seva preparació les màximes condicions d’higiene que sempre hem tingut i que ara venen reforçades per la situació actual. Higiene i seguretat, ara més que mai tant en les nostres instal·lacions com en el nostre personal.

Adreça & Contacte

Adreça

Plaça de Granados, 20, local 1, 08201 Sabadell

Telèfon
IDIOMES