Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Sabateria Sant Cugat Tater’s:

Sabateria Sant Cugat Tater’s ; primerament, som dues sabateries situades a Sant Cugat del Vallès. Les nostres botigues van dirigides a calçat d’home, calçat de dona i calçat de kids; també, tenim una gran varietat de complements. Les nostres sabates, els dissenys, prestigioses marques amb les que treballem, fan fidelitzar els nostres clients.

  • Calçat esportiu
  • Calçat anatòmic
  • Calçat clàssic
  • Calçat modern

Així mateix, cal dir que les nostres premisses són l’ estil de cada sabata per a cada persona; l’actualitat, és molt imnportant portar un calçat actual però, tot això no servei de res si les nostres sabates no són còmodes. Per aquest motiu, has de visitar les nostres instal·lacions on trobarem la sabata més adient per a cada client. Amb aquestes referències, ens han acompanyat durant tota la nostra trajectòria professional i ens ha permés estar a la avantguàrdia del món actual.

A més a més, tenim diversos complements com bosses, paraigües, cinturons, bitlleteres, moneders, mocadors… Tot un gran ventall de complements que podràs combinar amb les teves sabates.

El nostre personal és personal qualificat amb un alt grau de professionalitat que li pot assessorar en tot moment del calçat que li pot anara millor, segons les seves necessitats.

Contacta amb el propietari

Deixa un comentari

IDIOMES