Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Salou Perruqueria Canina Rasta:

Salou Perruqueria Canina Rasta; primerament, som una perruqueria canina i felina de Salou, així com  botiga per a la seva mascota, on podrà trobar un gran ventall de productes per l’ alimentació i/o els accessoris; així també, productes per la higiene animal. Si no troba el que busca, nosaltres li encarreguem. A més, a Rasta, el tall de l’animal es fa segons l’estàndard racial, és a dir, es talla segons les pautes d’una raça en concret. El tall es pot fer a màquina, tisores i stripping.

Som un espai on la perruqueria canina i felina, durà una feina professional; d’aquesta forma, es donarà la millor cura per a la seva mascota amb resultats òptims. La feina personalitzada, la passió pels animals, l’eficàcia i el valor expertise amb la que es desenvolupen els treballs, fa que a més de la clientela habitual, vinguin nous clients recomanats pel bon servei.

Amb l’objectiu d’oferir la millor cura de les nostres mascotes exterior, també disposem d’una gamma de pinsos complets per a la seva nutrició des de dins; així doncs, afavoriremla seva salut amb una alimentació a base de carns, verdures, herbes per tal de millorar la digestió. Una dieta completa i equilibrada.

IDIOMES