Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Salt Rostisseria El Paratge :

Salt Rostisseria El Paratge. Per començar, som una rostisseria de Salt (Girona), especialista en carns a la brasa. Fem servir productes de proximitat i de temporada. A Rostisseria el Paratge, preparem menjars per a colles o grups, menjars especials per diades, pollastres a l’ast, carns, peix, verdures, llegums, amanides, pasta, postres casolans, etc.

La nostra rostisseria elabora els plats a partir d’una cuina especialitzada en cuina tradicional catalana. Per exemple, els canelons elaborats artesanalment amb el millor productes de temporada i proximitat. Així mateix, no us podeu oblidar de la nostra varietat en croquetes o els nostres gustosos pollastres a l’ast; també, al nostre local disposem de begudes per poder acompanyar un bon àpat, postres…

Fem servir productes de qualitat als nostres plats, cosa que ens dóna garantia d’èxit així com garantia de sabor.

Així mateix, volem dir-vos que elaborem els nostres plats cada dia amb el màxim afecte. Per tal d’ eviar evita les cues al nostre local pots reservar-nos els plats que vulguis. Disposem de servei de càtering per a festes i esdeveniments. Prova els nostres plats i és ben segur que no et decebrem. Acosta’t a la nostra rostisseria i fes la teva comanda!.

IDIOMES