Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Andreu Llavaneres Farmàcia Ametllareda:

Sant Andreu Llavaneres Farmàcia Ametllareda; A Farmàcia Ametllareda tenim molt present que els farmacèutics som els professionals sanitaris més accessibles a la població. Això ens permet detectar precoçment certes malalties i fer campanyes de prevenció per tal de millorar la teva salut.  A les nostres instal·lacions trobaràs diversos serveis que posem a disposició dels nostres clients.

Gràcies a l’assessorament dietètic i nutricional pots millorar els teus hàbits alimentaris; i d’aquesta forma, millorar la teva salut, així com el teu benestar físic i mental en totes les etapes de la vida. Aquest servei considera a més les possibles alteracions i malalties que poden afectar a qualsevol edat.

Així mateix, disposem de diferents línies de productes per la cura de les persones i específiques per a cada edat. (Nadons, control de pes, envelliment, tractaments facials, capil·lars, higiene, dermocosmètica, homeopatia, etc).

Algunes persones com tu, preferiu visitar-nos per tal de poder controlar els paràmetres de salut; com ara la pressió arterial , control del colesterol o control de glucosa en sang. Aquesta, és  una bona forma de cuidar-te de manera regular i per aquest motiu, posem a la teva disposició aquests serveis.

Productes SESDERMA, URIAGE I MIMOS

Estem situats a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) 

IDIOMES