Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Cebrià Vallalta Restaurant Can Martri:

Sant Cebrià Vallalta Restaurant Can Martri. En primer lloc, el bar restaurant  és un dels restaurants situats al Maresme a la població de Sant Cebrià de Vallalta. Així mateix, les nostres instal·lacions són obertes tot l’any per tal que els clients puguin gaudir dels nostres plats i de les nostres especialitats com la brasa i els arrossos. Disposem d’una cuina mediterrània acurada i casolana, elaborada amb productes de la zona i de temporada.

Així mateix, cal dir que tenim servei de carta, menú diari, menú de cap de setmana, i menús per a grups dins l’espai del què disposem per fer les celebracions. També preparem menjar per endur, si estàs a casa i no tens ganes de cuinar, només ens ho has d’encarregar; nosaltres t’ho preparem i només, ho has de passar a recollir a l’hora pactada.

A més a més, també disposem de bar; pots gaudir d’esmorzars o vermuts amb qualsevol de les nostres suculentes i casolanes tapes, aperitius o combinats per compartir.

Complim constantment amb totes les mesures de seguretat, distanciament  i higienització dels espais per tal de donar la total garantia als nostres clients i que es sentin còmodes com a casa.

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

IDIOMES