Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Joan Abadesses Ripollès Guarderia Canina:

Sant Joan Abadesses Ripollès Guarderia Canina. En primer lloc, Nova Belle Can és una residència canina situada al Ripollès (Sant Joan de les Abadesses). Som en Pere i la Judit i vos presentem el nostre projecte el qual hem posat molt d’afecte per tal que els nostres hostes es trobin com a casa.  Així mateix, dir que estem altament qualificats per el desenvolupament de les tasques pròpies de la residència canina; a part, de la perruqueria canina, venda d’accessoris i alimentació per a gossos i cria de vàries races.

Som grans amants dels animals i això es transmet ; gaudim oferint el servei de guarderia per a gossos, garantint-los un tracte exquisit, estada tranquil·la, envoltats de natura i evitant qualsevol situació d’estrès per l’animal. Nova Belle Can és oberta per visitar-la quan vulgueu, dintre dels horaris d’atenció al client, i així, poder veure les nostres instal·lacions per a les vostres mascotes. A més a més donem un tracte individualitzat i de qualitat per a cada hoste.

També cal dir que fem cria selectiva i venda de cadells de:

  • Boxer
  • Doberman
  • Schnauzer miniatura
  • Labrador Retrevier

En definitiva, la nostra guarderia canina s’ha fet pensant en oferir als nostres gossos un lloc excel·lent amb espais molt amplis en els que trobaran lloc per a córrer i jugar durant el temps d’esbarjo i envoltats de natura.

IDIOMES