Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Sant Pere Pescador Restaurant ElCaliu:

Sant Pere Pescador Restaurant ElCaliu; primerament, estem situats al centre de la població de   Sant Pere Pescador. Un raconet ideal per un bon àpat, i sens dubte, per gaudir de l’entorn així com,  del seu encant. Així mateix, dins el nostre bar restaurant el Caliu podran esmorzar , dinar o sopar; tot això, sense deixar de banda les nostres tapes casolanes. Cuina casolana, ambient familiar i acollidor. També, cal dir que disposem d terrassa.

  • Menú diari
  • Menú cap de setmana
  • Carta

A més a més, cal dir que tots els nostres productes estan elaborats de forma casolana per tal de donar els nostres clients el millor de la nostra cuina i de la nostra terra. També, cuinem dia a dia per poder oferir un menjar casolà i alhora de qualitat; cosa que, fa que siguem un dels bars i restaurants referents a la zona.

Així mateix, tenim la nostra terrassa on podrà degustar els nostres plats gaudint del bon ambient que ens caracteritza; també, seguim amb la màxima pulcritut i serietat els protocols de neteja i distància de seguretat per tal de garantir unes instal·lacions en  perfecte estat de desinfecció i totalment segures pels nostres clients.

Adreça & Contacte

Adreça

Calle les Escoles, 17470 Sant Pere Pescador

Telèfon
IDIOMES